Последна информация за концерта на SMALLMAN

Довечера Smallman ще представят третия си албум “Envision” с концерт в клуб Терминал 1. Специално за събитието партньорите ни от Tuborg ще подарят на двама души специален мърч пакет, включващ тениска и диск. За да спечелите пазете билетите си, в края на вечерта ще бъдат изтеглени два талона с номера на билетите, които ще донесат подарък на притежателите си.

Вратите на Terminal 1 ще отворят в 21:00, а Smallman ще излязат на сцената точно в 22:30, така че не закъснявайте.

Групата ще представи изцяло нов визуален спектакъл, ще изсвири и целия Envision, както и избрани щрихи от старите си издания. Специален гост на концерта ще бъде Петър Делчев от Исихия и Кайно Йесно Слонце.

Билетите вече се продават в мрежата на Eventim за 15 лева, като до момента са продадени над 300 от първоначално пуснатите 400. С позволението и след обсъждане с управата на Терминал 1, ще бъдат пуснати още 80 билета, като след изчерпването им няма да се продават повече с оглед удобството и комфорта на публиката и гостите. Клубът разполага с гардероб, на който не се приемат раници и ръчни чанти, затова ви съветваме да не носите излишен багаж.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото