Последен концерт на SLAYER в България

Последен концерт на Slayer в България!

Американските траш метъл титани Slayer ще свирят в София на 11 юли 2019! Шоуто е част от прощалното “Final World Tour”.

slayer final

През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете по цял свят след като обявиха, че ще се оттеглят от сцената след мащабно прощално световно турне. Днес, след 37 години и 12 студийни издания, множество златни албуми и безброй концерти, Slayer е утвърдено име в музикалната индустрия, част от „Голямата четворка“ / „The Big Four“ наред с Metallica, Megadeth и Anthrax. Една от групите, помогнали за дефинирането на траш метъла като жанр. Дори сред жестоката конкуренция в тази категория, носителите на награда „Грами“ – Slayer все още ярко се отличава и остава една от най-влиятелните банди в историята на хеви метъла. С неподражаемите вокали на Tom Araya, с бойните барабани на Paul Bostaph, с режещите рифове на Kerry King и Gary Holt и с безкомпромисните си лирики, Slayer продължава да зарежда феновете си с бунтарска ярост, която не може да бъде надмината от никоя друга банда на света.

Последният концерт на Slayer в България на 11 юли 2019 г. е историческо по рода си събитие, което задължително трябва да бъде посетено от всеки метъл фен. Следващ път няма да има. На него са поканени всички родни метъл фенове, както и тези от Сърбия и Македония, където “Final World Tour” няма да мине. Легендарните музиканти и огромният им екип пристигат за запомнящ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, каквито са немалка част от метъл феновете.

След като титаните обявиха, че се оттеглят от сцената с прощално световно турне, беше редно то наистина да включва възможно най-много точки на земното кълбо. Само преди броени дни Slayer, с подкрепата на съмишлениците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary, претопиха остатъка от напълно разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планирана като финална. Турнето на Slayer обаче беше удължено и периметърът на действие разширен, като в графика на бандата за 2019 г. вече има не само концерти в Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Япония, но и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София.

Slayer е без съмнение е най-голямото име в траш метъла в световен мащаб, създали вечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”, както и много други.

Елате да куфеем като за последно!

********БИЛЕТИ******************

Билети “Ранно Пиле” на цени от 70/75 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/ до края на месец декември.

Онлайн Билети на цени от 75/80 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от: http://bit.ly/SlayerBulgaria

В продажба са пуснати и ограничен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на феновете да влязат 30 минути преди официалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.

***

Последният концерт на Slayer в България ще се проведе на удобна и просторна локация в парка на Летище София.

Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00ч. на 11 юли 2019.

И не забравяйте: SLAAAAAAAYEEEEEER!

 1. #1 написан от Miroslav-Velzevul (преди 5 години)

  ТАМ СМЕ…

 2. #2 написан от 666 (преди 5 години)

  аман от тия пенсионери

 3. #3 написан от El Cochino (преди 5 години)

  Тия прекаляват с тия цени… Гледал съм ги 5 пъти, последните им албуми не струват, въпреки че звучат като старите, ако ги пуснете на х1,25 скорост (пробвайте в тубата), пенсионери и т.н. Последен концерт, че да изцоцат като за последно… И след две години пак тук (помня Джудас в борисовата). Металика същите алчни копелета.

 4. #4 написан от El Cochino (преди 5 години)

  Да уточня само, че в Яко цакат 1 лев за издаване на билет, така че тва ранно пиле де факто дава отстъпка от !!! цели !!! 4 лева, което е под кутия цигари или 2 двулитровки бира…

 5. #5 написан от Сулю (преди 5 години)

  Горните коментари или са написани под давлението на медикаменти, или поради липсата им! Сулю, Пулю и Цървулю тръгнали да плюят една ат най-култовите групи в метъла въобще, която ни прави съпричастни към турне от световен мащаб. Като не знаете кои са SLAYER, ката искате кръшни чалга лолитки вместо „пенсионери“ гледайте си там съответните тв.канали с евтина бира и цигари и не со появявайте повече, за да правите смях !

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото