Подробности за предстоящите концерти на MARKY RAMONE в България

La Muchedumbre и Alley Sin ще подгреят Marky Ramone  в София

Барабаниста на легендарните Ramones – Marky Ramone(Марки Рамоун) пристига днес в България за два концерта в София  и Пловдив, които са част от световното му турне Marky Ramone’Blitzkrieg World Tour 2012, и  което преминава през 12 държави на 4 континента.  Вокалист на проекта е друга култова личност екс-вокала на Misfits – Michale Graves( Майкъл Грейвс).  Който е обещал специално за българските фенове освен репертоара на Ramones  да направи акустичен сет с изпълнения на  5 от хитовете на Misfits.  Гостуването му в България ще бъде обогатено и участие във вечерната програма „Аларма“ на националното радио програма Христо Ботев  довечера –  10 април от 21ч. Там Marky ще се изяви и като Radio DJ.

Концертите са съответно в София на 11 април, сряда в клуб RBF (www.rbfclub.net) и в Пловдив на 12 април четвъртък в Центъра за сценични изкуства – Stage 51 (www.stage51.org) от 20:00ч.

Подгряващи групи за концертите са Alley Sin, La Muchedumbre и Нещо Цветно, които са избрани лично от мениджъра на Marky из между 10 кандидати.

Билети  се продават в мрежата на Eventim и техните партньорски каси  до 12ч на обяд на 11 април, а след 16ч. ще могат да бъдат закупени и на място. Цените за предварителна продажба за София са 35лв и 40лв на вечерна каса и за Пловдив съответно 30/35лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото