Феновете на BON JOVI избират подгряващата група за концерта им в София

Bon Jovi

От днес до 7 май включително, родните рок фенове ще могат да посочат кои са българските музиканти, които да се качат на една сцена с големите момчета от Bon Jovi. По настояване на самата група гласуването е оставено в ръцете на феновете, тъй като имат правото да посочат своите фаворити.

В гласуването са включени десет български банди предварително избрани от Bon Jovi. До 7 май феновете ще могат да посочат своите фаворити на специално създадения от Нова Телевизия сайт за гласуване http://novatv.bg/bonjovi/. От трите групи събрали най-много гласове бандата ще посочи своя фаворит и ще го приветства на уникалната Bon Jovi сцена в София. А кои са ТОП 3 фаворитите на родните рок фенове, ще разберем в ефира на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”, където от всички участвали в голямото рок гласуване, ще бъдат изтеглени и десетима късметлии, които ще бъдат възнаградени с билет за концерта на бандата.

Селектираните предварително от Bon Jovi банди са:

1. Alley Sin

2. Bee In The Bonnet

3. D2

4. Default

5. MAZE

6. My Disorder

7. Sevi

8. Sheky And The Bloodrain

9. Силует

10. Торнадо

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото