Подробности за концерта на TIM RIPPER OWENS

Преди повече от 2 месеца ви информирахме за гостуването на бившия вокалист на Judas Priest – Tim Ripper в София. Ето и подробности за събитието.

Бившият вокалист на JUDAS PRIEST – TIM “RIPPER” OWENS със самостоятелен концерт в София на 23 Септември 2012 г., Клуб R.B.F.

В продажба са билетите за първия самостоятелен концерт на Tim “RIPPER” Owens в София. Събитието ще се състои на 23.09.2012г. в столичния клуб R.B.F. (кв. Хаджи Димитър, бул.Макгахан №42).

Tim “RIPPER” Owens е познат на широката публика като бивш вокалист на JUDAS PRIEST и ICED EARTH. Понастоящем е певец на DIO DISCIPLES, YNGWIE MALMSTEEN, BEYOND FEAR и HAIL!

Името му остава тясно свързано и с напитката RIPPER на MONSTER Energy.

Любопитна новина е, че прочутият хит „Рок звезда” (Rock Star) от 2001 година, в главните роли Марк Уолбърг и Дженифър Анистън, е преразказ за живота на младия тогава изпълнител. 

Tim “RIPPER” Owens е обещал двучасово шоу, на което ще изпълни песни от всичките си музикални периоди.

Билетите за концерта са само 250 и се продават ексклузивно в системата на EVENTIM на цени на предварителна продажба от 25 лв. В деня на събитието те ще са на цена 30 лв.

Организатори на събитието са BGTSC (www.bgtsc.eu) с подкрепата на MONSTER Energy, Posoka.com и Txd-studio.com

Концертът е с начало 20 ч.

Очаквайте скоро новини за подгряващите групи и съпътстващите партита.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото