Фестивалът „РОК РАЗЛОГ“ с второ издание

  Уикеда, Обратен ефект,  Светльо Хиподилски & The Legends, Акустик Бийтълс Проджект и C4 са част от програмата на феста, който ще се проведе на 7 и 8 септември на площада в Разлог. Организатор на „Рок Разлог” е Община Разлог.

Освен добре познатите Уикеда, Обратен ефект и Светльо & The Legends, във второто издание ще вземе участие и формацията Акустик Бийтълс Проджект, съставена от Дони, Коцето-Калки, Славчо от Б.Т.Р. и Венко Поромански. Четворката ще отведе Разлог в света на легендите „Бийтълс“ и техните вечни хитове.

„Амбицията ни е фестивалът „Рок Разлог” да се превърне в традиция и като време, и като пространство на стойностната българска музика, на нейните създатели и изпълнители. Силният старт на музикалния фестивал „Рок Разлог” през 2011г. предпостави и гарантира провеждането му и през 2012г.”, коментира инж. Красимир Герчев, кмет на Община Разлог.

През 2011 година в рамките на „Рок Разлог”, два дни пяха и свириха рок- легендите Сигнал и Б.Т.Р, като до тях застанаха Васко Кръпката и Милена Славова. „Рок Разлог” даде сцена за изява и на младите български рок изпълнители – No Frames,Силует, Магистри и G Rock.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото