Подробности за концерта на TESTAMENT – DOWNSLOT подгряват

Остава по-малко от месец до концерта на Testament в София. Българската метъл сензация Downslot ще се отчете и ще подгрее публиката преди излизането на трашърите.
Докато очакваме с нетърпение датата 11 август, на която Testament ще забият в ‘Универсиада’, водещата фигура в бандата – Chuck Billy, даде интервюта за водещи български медии.

За радост на многобройните им фенове, след приключване на обиколката бандата ще се съсредоточи върху създаване на нов албум и се надява той да бъде издаден в началото на следващата година.
Всички музиканти са в невероятно добра форма и смятат, че това е най-добрия състав на групата, през която са преминало John Tempesta, Dave Lombardo, Paul Bostaph, Nick Barker и други.
Въпреки че не са свирили досега в София, очакванията им са големи, тъй като са гледали записа на The Big Four и са искрено впечатлени от енергията на българските фенове.
Единственото разочарование на Chuck Billy напоследък е отпадането на Холандия от Световното първенство, тъй като те са били безспорния му фаворит на Мондиала.

Междувременно траш легендите одобриха и български съпорт за концерта – Downslot. Създадена през 2008, групата е в състав Иван Делибалтов – китари, Васил Андонов – китари, Стоян Илиев – барабани и Илиян Шиклов – бас/вокали. Зад гърба си имат един издаден албум – God is War, и многобройни почитатели.

Билети за концерта на Testament все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна. Цената е 45 лв., а в деня на концерта, както и на входа на зала ‘Универсиада’ – 55 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото