Nick Menza и James LoMenzo работят по обща банда

Очертава се Nick Menza и James LoMenzo, бивши членове на Megadeth, да пишат, записват и представят музика заедно в близкото бъдеще.
Барабанистът и басистът са стигнали до това решение след джем сешън в Калифорния, където в студията на Menza са се отрепетирали класики на Megadeth, Metallica и Led Zeppelin. В забавлението се е включвал и китаристо-вокалистът на хърватската банда Sufosia Davor Garasic.

Макар и да са пишели история заедно с Dave Mustaine в различно време, двамата музиканти се разбират отлично и са уверени в това, което правят.
Menza
казва:

James е висококвалифициран професионалист и нямам търпение да запишем нещо заедно. Все още сме в процес на разработване на идеи, но веднага щом той се върне от турне с John Fogerty, ще задълбаем в работата. В момента се развличаме, правейки кавъри с най-различни ентусиасти с помощта на интернет.

LoMenzo допълва:

От дълго време съм фен на барабаните на Nick. Той е страхотен човек и определено изпъква сред имената на метъл композиторите. Чест е за мен да свирим заедно и съм много развълнуван от това, което ни предстои.

А някои сме развълнувани да разберем дали наистина дуото – или триото, или квартетът, както дойде, ще се кръсти LoMenzas, както повечето музикални запалянковци пред(по)лагат.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото