Подробности за концерта на SAMSARA BLUES EXPERIMENT

Вижте каква информация ни изпратиха колегите от Rawk’N’Roll:

 

„От Rawk’n’Roll се опитваме да придаваме собствено лице на концертите, които правим. Затова и за повечето от тях постерите и съпътстващата визия, са дело на български артисти, наши приятели и на хора от екипа ни – нещо, което придава автентичност и уникалност на събитията, начин да се отъждествим изцяло с тях. Можете да се запознаете с плаката за концерта на Samsara Blues Experiment и Sativa, създаден специално за 15 май.

Двама души от споделилите поста с плаката от facebook профила на Rawk’n’Roll, ще спечелят покана за концерта. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в петък вечер.

Една от най-близките до Rawk’n’Roll групи, Sativa се присъедини към концерта на стоунър героите Samsara Blues Experiment. Топлите инструментални прогресив джемове на софийската група се връзват страхотно с мощните трипове на гостите от Германия и обещават чудесен музикален полет в малката зала на клуб Mixtape 5 на 15 май.

Билети се продават в мрежата на Eventim на цена от 22 лева, като в деня на концерта и на входа на клуба, ще струват 27 лева.

Sativa са сайкъделик/стоунър банда, която съчетава пустинния звук, тръгнал от Щатите преди 25 години, психеделичните трипове от 60-те и 70-те и съвременни пост-рок щрихи в красивите си инструментални композиции. Наскоро удариха заедно със сродната си банда Center в клуб Jet Rock, откъдето има силен лайв запис.

В Германия традиционно изплуват групи, свирещи с размах просторни китарни пейзажи, с дъх на лято, пустинна мараня, горещи блус пулсации и дълги фъз трипове. Samsara Blues Experiment са от тези банди. С три албума, концертен запис и EP, за 6 години групата набра сериозна скорост и солидна група последователи, а фестивали като Duna Jam, Roadburn и Desertfest постоянно ги канят в програмата си.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото