Подробности за билетите за SODOM, VADER, GORGOROTH

Билетите тръгват в продажба от Понеделник, 24 Октомври, ексклузивно в мрежата на TICKETSTREAM. Двудневният фестивален билет е на цена 45 лева.
В отговор на желанието на феновете Most of Evil пускат и еднодневни билети за двете вечери, на цени съответно: 30 лева на предварителна продажба и 35 лева на входа на залата – за първата вечер с хедлайнъри GORGOROTH и VADER и 35 лева на предварителна продажба и 40 лева на входа на залата – за втората вечер с хедлайнър SODOM.
Закупените до момента билети за концерта на VADER / GORGOROTH ще важат без презаверка. Тези, които притежават такъв билет, но желаят да го заменят за двудневен фестивален билет, могат да направят срещу представянето на билета в централния офис на TICKETSTREAM (София, ул. Голо Бърдо №17) като доплатят разликата в цената за двудневния билет.

ВАЖНО! Тези, които се намират в провинцията или имат затруднения да отидат до централния офис на TICKETSTREAM, ще могат да заменят билета си за двудневен на входа на залата ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НА концерта на VADER / GORGOROTH.
За целта те трябва да пратят предварително мейл с трите си имена на info@mostofevil.com, за да заявят желанието си и да бъдат взети пред вид в броя билети за втория ден.
След изчерпването на броя от 750 билета за всяка от двете вечери на фестивала, продажбата ще бъде преустановена.

  1. #1 написан от desolation_song (преди 12 години)

    Сложничко са го измислили с тези мейли и т.н., но явно така се налага.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото