Подгряващо парти с награди за TESTAMENT

По-малко от две седмици преди изключителните Testament да разтърсят София за пръв път, Rock It кани на официално подгряващо парти. За събитието, което ще се състои на 31-и юли, четвъртък, в рок бар Rock IT е подбрана максимално силна музикална тема, подготвено с впечатляващо танцово шоу и яки подаръци. Музикалната тематика на партито е Metallica vs. Testament: A night of American thrash metal.

Тъй като Metallica изживяват едно от най-силните си концертни лета, за съжаление невключващо България, а и имат убийствена нова песен, една нощ в Rock It, наситена с тяхната музика, ще отвинти главите точно в подходящия момент. От друга страна наближава концертът на Testament 11.08 в „Универсиада“ и това е достатъчно добра причина феновете предварително да се потопят в изключителното им творчество.
Музикалният избор на 31.07. е на добре познатите Краси Москов (Z-Rock) & DJ Toni(RockAtive, Surar DJs). Не се съмнявайте, че в тяхната селекция ще има и много музика на други американски траш титани – Slayer, Megadeth, Anthrax, Overkill, Exodus, Flotsam and Jetsam, Sacred Reich, Machine Head и т.н.
Всички фенове имат шанс за страхотни подаръци, сред които оригинални CD-та на Testament и БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА на траш величията на 11.08.

Metallica vs. Testament (A Night of American Thrash Metal)Rock ItЧетвъртък, 31.07Начало: 21:30ч.
Вход: 6 лева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото