PLANET OF ZEUS и TUBER с концерт в София

В Деня на народните будители ще будуваме до късно благодарение на PLANET OF ZEUS и добрите им приятели TUBER. WRONG EVENTS събира веселите шайки в столичния Club Terminal 1, като за вход ще събират по
15 лв предварително и 20 лв на място.

Броят на билетите е ограничен до 400. Знаете какво означава това – билетирайте се овреме!

PLANET OF ZEUS е рок група от Атина, Гърция, създадена през 2000-а година. Музиката им е смесица от стоунър рок, хеви метъл с южняшки елементи. Славят се с изключително енергийни live пърформанси и сме убедени, че всички, които са били на първия им концерт през 2014 в София или пък на Wrong Fest 2015 във Войнеговци, знаят това.

Музикалните критици и любителите на ревюта определят саунда на TUBER като смесица между пост-рок, стоунър, дезърт и спейс рок, надвесващ се от ръба на психясващата пропаст.

И двете групи взеха участие на Wrong Day от Wrong Fest 2015. Повечето от посетителите (от Вас) описват двете групи като „скритите перли“ или „откритието“ на фестивала.

Planet of Zeus photo

Planet of Zeus

  1. #1 написан от Tubata (преди 8 години)

    Tuber kurtqt mifki ei!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото