Песни на MUSE включени във филма ‘World War Z’

Paramount Pictures влиза в сътрудничество с британската банда Muse, за да включи музиката на групата в новия филм World War Z. Парчетата са от последния албум на Muse The 2nd Law.

Историята в World War Z се върти около бившия агент на Организацията на обединените нации Gerry Lane (Brad Pitt), който пропътува света в надпревара с времето и опит да спре пандемия, която покосява армии и правителства и заплашва да  погуби човечеството. Лентата е с участието на Brad Pitt, Mireille Enos и James Badge Dale.

World War Z е режисиран от Marc Forster, по сценарий на Matthew Michael Carnahan и Drew Goddard & Damon Lindelof и екранна история на Matthew Michael Carnahan и J. Michael Straczynski. Въз основа на романа на Max Brooks, филмът е продуциран от Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner и Ian Bryce.  World War Z ще е по кината от 21 юни 2013.

Албумът The 2nd Law на Muse e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото