MUSE пуснаха видео към новия си сингъл “Aftermath”

Muse_AftermathMUSE ни разкриха страхотното ново видео към песента “Aftermath”. Клипът е резултат от креативната работа на бандата с японския режисьор Tekken, с когото работиха и за анимираните видеа към “Follow Me” и “Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)”. Рисуваното на ръка черно-бяло видео на “Aftermath” показва случките в живота на войник, отделен от семейството си.

Сегашното им световно турне, в подкрепа на седмия им студиен албум “Drones”, беше обявено за едно от най-великите събития в модерната епоха. Критиците се възхищават на комбинацията от въздействаща музика и невероятни визуални ефекти. От Европейското турне, вече пет вечери в O2 Arena (с капацитет от 21 хиляди) в Лондон и шест концерта в Париж са напълно разпродадени.

“Drones” се превърна в изключително успешната седма глава от кариерата им. Получил едни от най-добрите отзиви досега, албумът оглави класациите в 23 държави и стана първия им албум, изкачил се до номер 1 в Щатите. Записът спечели на Muse и награда Grammy за Best Rock Album.

Турнето им започна в началото на май и продължава с шест дати в Милано и фестивали из целия континент. Muse отново ще участват в Glastonbury, и това ще е третият път, в който оглавяват събитието. Тази година те ще са главната банда в петъчната вечер на фестивала, през 2010 бяха в събота и през 2004 – в неделя. Muse ще са първата група, която е оглавила и трите вечери на фестивала.

Албумът Drones” на Muse е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/drones/id973555620

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото