Първото официално видео на NARGAROTH

Немската блек метъл група NARGAROTH представи първото си официално видео, което е към песента “Black Blasphemic Death Metal”. Действащото лице в Nargaroth, Ash (вокали и всички инструменти), обяснява, че видеото е направено от сръбски фен, който часове наред работил по заснемането и обработката. В замяна човекът поискал само да споделят видеото и да получи нещо от мърчъндайза.

Както обявих, видето е в памет на Роб К., съпруг и баща на малко дете, от Waltenhofen, който починал на 01 януари 2014г. Жена му се свърза с мен през август във връзка с тежкото заболяване на мъжа й. Тя ми обясни ситуацията, колко зле се е развило всичко и крайното решение да го заведе в хоспис през декември 2013г. На първи януари починал, натъпкан с морфин. Вчера тя ми писа, че имало проливен дъжд на погребението, докато носела урната към гроба (аз не можех да присъствам, защото трябваше да ида на погребението на моя дsдо на следващия ден). Когато разбра за посвещаването на видеото, тя каза, че това я е насълзило. Чувствам го като мое задължение да извървя последната миля с феновете си. И се усмихвам, когато знам, че Роб е бил погребан с прахта от китарата си!
Не за първи път се случва да обърна внимание на някого или да посетя фенове на Nargaroth, които умират в дома си или в болница. И всеки път част от мен също умира. С това видео си спомням за всички тях.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото