Първи сингъл от новия албум на IN MOURNING

In mourning - AfterglowСлед като разкриха детайлите около предстоящия си албум, шведските мелодик дет/дуум метъли IN MOURNING представиха и първата песен от творбата. Тя е озаглавена „Below Rise To The Above“ и може да видите текстовото видео към нея по-долу.

Албумът ще се казва „Afterglow“ и ще излезе официално на 20 май чрез Agonia Records. Обложката е дело на Kristian Wåhlin (BathoryTiamat, King Diamond).

От групата коментират: „Новият албум е озаглавен „Afterglow“  и продължава историята от там, от където приключи „The Weight Of Oceans“ . Той е по-комплексен от предишните ни албуми и има малко по-различно звучене – може би по-живо и не толкова прецизно коригирано в студио, както предните ни материали. И все пак музикалната основа и ключовите елементи продължават да са същите, разбира се с нови обрати и особености“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото