PANTERA с премиера на неиздаваното парче

Изгубеното парче ще бъде включено в делукс изданието на албума “ Vulgar Display Of Power”, което излиза на 15 май .

В комбинация с честването на 20 години от издаването на култовия Vulgar Display Оf Power, барабанистът Vinnie Paul направи сензационното разкритие: Piss – експлозивна, автентична, нечувана досега песен на Pantera от оригиналната звукозаписна сесия на албума ще бъде включена в юбилейното издание на записа.

 След цели 20 години, “Piss” най-накрая ще види бял свят тази сряда, 11 април,  когато току-що завършеното видео към песента ще направи премиера на годишната церемония по връчването на Revolver Golden Gods Awards в Лос Анджелис. Тя ще бъде предавана на живо по Xbox Live, както и на страниците на Xbox и Revolver във Facebook. Видеото ще направи своята световна премиера точно преди началото на шоуто в приблизително 10:55PM ET/7:55PM PT. След това песента ще бъде завъртяна по радиостанциите и на следващия ден ще се появи по всички дигитални музикални магазини. Освен това Pantera са основна тема на специално издание на списание Revolver, което ще излезе на 15 април.

 За създаването на видеото към Piss”, Pantera подканиха своите фенове, чрез страницата на бандата във Facebook,  да предложат свои домашно направени клипчета или да присъстват на снимките на видеото във Лос Анджелис. Като резултат се е получила невероятна комбинация от фенове на различна възраст от всички краища на света, които куфеят, скачат, правят мошпит под звуците на  музиката на Pantera. Видеото, режисирано от Zach Merck, включва още и някои удивителни кадри на бавни обороти, които пресъздават удара с юмрук, изобразен на емблематичната обложка на албума Vulgar Display Of Power”.

 Piss е единственото никога нечувано досега парче на Pantera. Записано е по време на сесиите за Vulgar Display Of Power и е 100 % Pantera със своето разпознаваемо звучене, казва Paul. “След като го смесихме, не можах да повярвам, че не е влязло в албума! Но ето, сега е 2012 и 20 години по-късно ви предоставяме нова музика от Pantera. Наздраве!”

 Vulgar Display Of Power е ключов албум в кариерата на Pantera, повсеместно признат за един от най-влиятелните и вечни шедьоври в метъла. Записан от певеца Philip Anselmo, китариста DimebagDarrell Abbott, басиста Rex Brown и барабаниста Vinnie Paul, албумът е сертифициран два пъти с платина от RIAA и включва някои от най-знаковите песни на групата, сред които Walk, Mouth For War, This Love и Fucking Hostile”.

 В допълнение към Piss, двойното делукс издание, което ще бъде издадено на 15 май през Rhino, ще включва ремастерирана версия на албума , а също и DVD, съдържащо неиздавани лайв изпълнения на групата, заснети в Италия през септември 1992 година , както и трите официални музикални видео клипа.

 Албумът “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 “Vulgar Display Of Power” (Deluxe Edition)

Track Listing

 CD

 1.      “Mouth For War”

2.      “A New Level”

3.      “Walk”

4.      “Fucking Hostile”

5.      “This Love”

6.      “Rise”

7.      “No Good (Attack The Radical)”

8.      “Live In A Hole”

9.      “Regular People (Conceit)”

10.  “By Demons Be Driven”

11.  “Hollow”

12.  “Piss” – Previously Unreleased

 DVD

1.       “Mouth For War” – Live InItaly

2.      “Domination/Hollow” – Live InItaly

3.      “Rise” – Live InItaly

4.      “This Love” – Live InItaly

5.      “Cowboys From Hell” – Live InItaly

6.      “Mouth For War” – Video

7.      “This Love” – Video

8.      “Walk” – Video

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото