PAINOUT с участие в концертното студио на радио Варна

На 17.03.2014 (понеделник) варненската алтернатив/прогресив метъл група Painout ще изнесе концерт в концертното студио на радио Варна. Изпълнението ще се излъчва пряко на честотите на радиото в предаването „От другата страна“ с водещ Мартин Николов между 21:00 и 22:00 часа.

„Кои парчета ще влязат в първия ви албум при положение, че имате авторски материал за два?“ – музикантите от Painout все по-често чуват този въпрос и на 17.03 смятат да отговорят на него. На живо те ще изсвирят с приблизителна точност това, което възнамеряват да запечатат в дебютния си запис. Предаването можете да слушате на честотите на радио Варна или на следните интернет адреси: http://otdrugatastrana.info/ и http://radiovarna.bnr.bg/.

Ако пък предпочитате доброто старо радио, използвайте следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz.

По време на предаването в залата може да присъства публика, като пропускателният режим в радиото е свободен, но местата са ограничени. В залата няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол и упойващи вещества. Абсолютно се забранява тютюнопушенето, внасянето и консумацията на храни и спиртни напитки.

На хората, които планират да посетят събитието се препоръчва да бъдат в студиото поне 10 минути преди 21:00.

PAINOUT са:
Живко Иванов – вокал
Андон Донев – китара, вокал
Николай Божилов – китара
Едмон Мардиросян – бас
Красимир Милчев – ударни

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото