Предаването “От другата страна“ ще бъде излъчено довечера по радио “Варна“

 Предаване “От другата страна“ по радио Варна на 2 януари ще има!

 Заради проблемите между Българското национално радио и “Музикаутор“ от 1 януари 2017 година всички програми на БНР и Регионалните радио станции спряха излъчването на съвременна музика. Това заплаши от спиране и предаването “От другата страна“ по радио “Варна“, докато не бъдат уредени взаимоотношенията между двете страни.

 Спирането на “От другата страна“ обаче се отлага, благодарение на десетките музиканти и групи, които предоставиха и продължават да предоставят свои произведения за излъчване!

 Благодарности и на всички, които се свързаха с екипа, за да предложат помощта си и на всички, които разпространиха информацията и продължават да го правят.

 Така на 2 януари 2017 година “От другата страна“ ще го има и в ефира ще звучат композициите на групите и музикантите, които направиха така че предаването да продължи да съществува!

 “От другата страна“ продължава, благодарение на всички Вас!
OtherSide

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото