ABORTED пускат уникално лимитирано издание на новия албум

Преди броени часове европейските гораджии Aborted разкриха детайлите около  лимитираното издание на предстоящия им албум “The Necrotic Manifesto”. То ще включва бокс сет с 3 ексклузивни бонус песни:

Saprophytes (ново парче на Aborted, включено единствено тук)
Concubine (кавър на Converg, в стил Aborted)
Funeral Inception (кавър на Suffocation)

Освен екстра песните, бандата предлага и нещо, което никога досега не е било правено! Приключенска игра с карти, създадена от самите тях специално за феновете им! Тази игра ще вкара слуштеля в абсурдния и изпълнен с кървища свят на Aborted. Ако обичате олд скуул ужасите с извратено чувство за хумор, това е за вас! Играта включва зарчета и 110 ексклузивни карти.

 

Фронтменът на бандата Svencho коментира:

Играта започва с моята скромна особа, която открива “Necrotic Manifesto” на спирка за камиони, докато… „се облекчавам” по време на турне, четейки откъси и отприщвайки Ада на земята. Играчите ще влязат в ролята или на член от бандата, или на някой от екипа, като ще трябва да се справят с легионите на Ада, заедно с побъркания лидер: Докторът! Всички са представени с приятна доза черен хумор, ужаси и тонове шеги… Играчите не само ще имат шанса да се забавляват с тази единствена по рода си игра, ами и ще могат да опознаят членовете на Aborted малко по-добре в по-личен план.

Обложката на лимитираното издание е дело на известния Par Olofsson, който също така е „виновен” и за корицата на стандартния албум.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото