PAGLIACCI представиха новия си видеоклип

Pagliacci So Sane screen 2Българският метъл опера проект PAGLIACCI представи новия си видеоклип. Той е към песента “So Sane”, която ще бъде част от предстоящия им дебютен албум “The Village of Madmen”.

В албума ще участват четирима вокалисти, всеки от които ще се въплъти в ролята на един от четиримата главни персонажи в историята. Засега са обявени само двама от певците: Катерина Симеонова и Димитър Найдев (Ghost Warfare).

Ето какво сподели Живко Коев:

Песента “So Sane” се явява един вид антракт между двете сюжетни линии в албума – тази на Арлекин и Коломбина и тази на Скитника (The Traveler). След като Коломбина е разказала на Скитника как тя и Арлекин са попаднали в “The Village of Madmen”, Арлекин държи да сподели своята версия за събитията. Каква е тя и какво мисли Коломбина за нея ще разберете във видеото.

Парчето включва и специалното участие на Mistheria (Bruce Dickinson, Vivaldi Metal Project) с едно от емблематичните му сола на keytar. Ето и останалите музиканти в песента:

Живко Коев – музика, текст и клавири

Димитър Найдев и Катерина Симеонова – вокали

Mistheria – keytar

Marc v/d Meulen – виола

Marco Tals – китари

Davy Stuyck – бас

Victor Nord – барабани

Миксът и мастърингът са дело на Георги Латев (Ghost Warfare) в GW Noise Room.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото