Близо половината зрители на KATATONIA в Пловдив – гости от чужбина

isabelle KATATONIAФенове от цял свят очакват с нетърпение концерта на KATATONIA в Пловдив на 22 септември.

Хората, които виждате на снимката са ИЗАБЕЛ и НОРМАН от Монреал, които ще предприемат дългото пътешествие от Канада, за да присъстват на безпрецедентното шоу с оркестър на култовата група в Античиня театър.

По-малко седмици преди концерта, предварителните продажби показват, че съотношението на български фенове спрямо гости от чужбина ще бъде почти 50 на 50, като се очакват и зрители от Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Испания, Полша, Италия, Унгария и други.

Ето и снимката, която ПАТРИК ВИДАВСКИ от Полша е публикувал в официалното събитие във Facebook, показваща, че той ще измине 1529 km, за да присъства на концерта.

katatonia_polandKATATONIA ще изпълнят 12 от песните в програмата си заедно с Филхармонията на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН. След това, групата ще представи още песни самостоятелно.

БИЛЕТИ за концерта на KATATONIA в Античния театър с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Култовата шведска формация ще представи един уникален спектакъл във вълшебната атмосфера на Античния театър.

В първата част от шоуто, KATATONIA ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Това ще бъдат всички песни от албума ‘The Great Cold Distance’ по повод 10-ата годишнина от неговото илизане.

Във втората част на концерта, KATATONIA ще излязат сами на сцената, за да представят парчета от най-новото си произведение – ‘The Fall Of Hearts’, което ще бъде издадено на 20 май от Peaceville, както и още перли от своята дискография.

Концертът отново се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото. Ден след това, на 23 септември ще гледаме най-нашумелите звезди на Испания – MACACO.

Междувременно, KATATONIA ще издадат и най-новия си албум – ‘The Fall of Hearts’. Той излиза на 20 май от Peaceville Records.

Деца до 7 години влизат без билет, но трябва да стоят в родителите си.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото