P.I.F. представят новия си албум с концерт

PIF11Новият албум на група P.I.F.“P.I.F.5” е напълно готов и ще бъде представен официално на 13.02 (събота срещу 14 февруари) в столичния Sofia Live Club. Началният час на събитието е 22.30 ч., а точно по същото време ще стартира и официалната продажба на албума от сайта на бандата. Той ще бъде достъпен за директен данлоуд, след изпращане на SMS и получаване на уникален линк, за да се изтегли, а цената му ще бъде изключителна – само 2.40 лв с ддс. С този жест бандата прави реверанс към своите феновете и се надява да зарадва възможно повече от тях, особено в навечерието на двата любими празника – Деня на влюбените и Трифон Зарезан.

За тези пък, които искат “да пипнат” албума – той ще се продава на място в клуба по време на събитието.

Самото CD ще съдържа три бонус парчета и художествен разказ за процеса на записването му и разбира се ексклузивни кадри.

Билети за официалната промоция на албума “P.I.F.5” се пускат в продажба от днес – 12.01.2016, на eventim.bg. Цената им е 10 лв. за билет, а на място ще са по 12 лв.

В края на миналата година P.I.F. представиха предпремиерно петия си албум пред най-нетърпеливите да го чуят и направиха сериозна заявка за сериозни хитове, като “Дуел”, “Сребърна”, “Огън”, “Супернова”, а може би и други …

На 13 февруари Димо и компания обещават да дадат всичко от себе си, за да направят празничната вечер на всички в Sofia Live Club незабравима, а освен всички нови парчета, разбира се няма да пропуснат и всички най-обичани от феновете “пифовски” песни.

Събитието във Facebook – тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото