Владо Михайлов, SLNG, P.I.F. и NIKECA с концерти в пет града

Владо Михайлов тръгва на музикално турне заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA в пет града това лято. Концертите са обединени от заглавието The Winner Tour, което е естествено продължение на победата му в последния сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Арт директор на турнето е Рафи Бохосян.

Всички градове и дати от The Winner Tour:

София, 21 август

Пловдив, 30 август

Варна, 31 август

Бургас, 20 септември

Плевен, 21 септември

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA“, разказва за турнето Владо Михайлов.

Той се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете.

„От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още Владо Михайлов.

Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. Концертите започват от София – на 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.

БИЛЕТИ: bit.ly/3NUmroa

Повече за Владо Михайлов

Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Сред музикалната публика е познат като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ – с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-изпълнител.

Има множество награди за музика със „Сафо“, сред които „Дебют на годината“ (2003 г.), „Група на годината“ (2004 г.), „Песен на годината“ – „Пустинна земя“, и др.

Кариерата му в киното и в телевизията започва през 2004 г. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български продукции, партнирайки си с актьори като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Българската публика го познава от филмите „Възвишение“ и „Нокаут или всичко, което тя написа“, както и от сериала „Братя“, в който играе главната роля.

Той е и една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си във „Фантомът на операта“, „Мамма миа!“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Клетниците“.

На театралната сцена си партнира успешно с Йоанна Темелкова в пиесата „Аз и Ти, преди Ние“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото