Вижте видеоклипа към песента „Photographs“ на DREAMSHADE

Dreamshade представиха първия видеоклип от предстоящия им албум „The Gift Of Life“, който ще излезе на 25ти януари 2013 година чрез Spinefarm Records. Клипът е към песента „Photographs“.

Идеята зад песента „Photographs“ е много проста. Тя е за всички приятели от детството, които са изчезнали от живота ни. Били сте близки приятели, но е минало време и сега едвам се разпознавате… или се правите, че не се познавате. Разминавате се и просто поглеждате в страни: никой не е достатъчно силен, за да каже „Здравей“. Искахме да вкараме тази концепция в песен, защото това е нещо, което се случва на хората ежедневно. Това е чувство, което просто не можеш да игнорираш. Отидохме във Вроцлав (Полша), за да снимаме клипа заедно с Grupa13 (страхотна местна фирма, която е правила клипове за Behemoth, Decapitated, Kreator, Sonata Arctica и още много яки групи) и те определено свършиха чудесна работа! Локацията, която намериха, беше перфектна, те са истински професионалисти и се оказа, че са и много готини хора! Наистина се изкарахме страхотно. Заснехме и още едно видео за предстоящия албум и сме сигурни, че ще е безумно готино.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото