Търсим видео-репортер за MEGACRUISE

MegaCruise

С удоволствие може да ви съобщим за приятната изненада, с която ще отпразнуваме 12-тия рожден ден на METAL HANGAR 18. А именно – ще имаме представител на този удивителен метал круиз – MEGACRUISE (13-18 октомври), от където ще имаме преки включвания on-line, както и подробен видео обзор след това. Доста сериозни преговори проведохме и много благодарим на замесените лица, които ни съдействаха. Разбира се, повлия и името ни и че е директна препратка към организаторите – MEGADETH.

Понеже искаме всичко да е на ниво, затова за целта обявяваме конкурс за видео-репортер, който да акредитираме. Разбира се, трябва да е професионалист, а не да снима с телефон (пък дори и да е iPhone). Ще трябва да може да се включва с предавания наживо, както и ще взема интервюта с някои от групите (предстои уточняване) – естествено те ще бъдат подготвени от целия екип. Предполагаме, че перфектния английски няма нужда да го споменаваме.

Какво се включва в акредитирането.
Пълната цена на круиза, достъп до групите и среща с тях за уговорени интервюта. Възможност за снимане, както на самите сетове, така и извън това в свободното време.

Какво НЕ се включва.
Транспортът до Лос Анжелис (от където е началото), лични разходи, както и няма да има „командировъчни“.

Какво трябва да направите.
Изпратете на редакционния ни мейл – info@metalhangar18.com писмо, в което да има вашите данни, кратко представяне, кратка мотивационна нота, линк към ваши видео материали.

Срок.
От днес до 24:00 часа на 10.04.2019. Резултатът ще обявим на 15.04, като веднага след това ще действаме, защото уговорките са много точни и стриктни.

Успех на всички и ще ви очакваме.

ПС Помечтахме малко, но за съжаление това не е истина – Честит 1 април!

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото