OZZY OSBOURNE планира забавно погребение

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Позовавайки се на Female First, Ozzy Osbourne иска погребението му да е пълно с шеги, за да е сигурен, че неговите любими хора празнуват живота му, а не тъжат за това, че си е отишъл.

Бившият фронтмен на Black Sabbath, който е на 62, наистина иска гостите му да се забавляват на помена му – и той вече мисли за акробатиките, които ще се проведат, за да предизвикат смях на мемориала му.

В здравната си колона за The Sunday Times Magazine, Osbourne пише: „Не ме е грижа какво ще свирят на погребението ми, могат да направят микс от Justin Bieber, Susan Boyle и We Are The Diddymen, ако това ще ги направи щастливи – но искам да съм сигурен, че ще е празненство, а не парад на отчаянието.

Искам също няколко шегички, като например тракане от ковчега или видео, в което да моля лекаря си за второ мнение относно диагнозата „смърт”.

Няма да има никакви приказки за лошите времена. Не искам погребението ми да бъде тъжно. Искам да е времето, да кажа „благодаря”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото