David Garrett отмени концерта си в София на 4-ти февруари

David GarrettНа 29-ти януари, страницата на David Garrett осъмна с новината за отменено турне, включително датата в София, поради физическото състояние на цигуларя. Текстът на съобщенията от екипа на David Garrett, както и от самия музикант, можете да прочетете по-долу:

„Скъпи приятели, много съжалявам, че няма да мога да свиря тези концерти. Заедно с екипа ми, ще направим всичко възможно, за да се възстановя възможно най-бързо и се надявам да можем да ви посетим скоро! Нямам търпение това да се случи, така че очаквайте новини от мен!

Обичам ви хора, David.“

“ Скъпи фенове, ужасно съжаляваме да Ви уведомим, че David страда от дискова херния и поради това трябва да отмени предстоящите си концерти в Парма, Грац, Люцерн, Киев и София. За хората, закупили билети, моля не се колебайте да се свържете с местните агенти за билети за допълнителна информация. Сигурни сме, че разбирате, че здравето на David е наш основен приоритет в този момент. За щастие, лекарите очакват пълно възстановяване!

Най-топли поздрави, Екипът на David Garrett

Концертът беше планиран за 4-ти февруари, 2018-та година. Повече информация можете да намерите на уеб страницата на музиканта.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото