Отплаване. Фантастичното пътешествие на WHITESNAKE

Върховните, незабравими и на повечето от нас любими – WHITESNAKE!WHITESNAKE

Книгата за легендите вече е преведена на български език е ще е истински подарък за всеки фен на групата легенда, особено сега преди гостуването им в България.

В първата официална биография на WHITESNAKE, уважаваният канадски рок журналист от руски произход Martin Popoff проследява историята на групата от създаването ѝ до днес. Той не пропуска да спомене и по-дългата и сложна история за легендарните DEEP PURPLE и свързаните с тях рок банди и музиканти. В книгата е разгледана кариерата на WHITESNAKE в нейната цялост – от корените на David Coverdale в PURPLE , през формирането на групата, конкуренцията с RAINBOW , разделите и събиранията, записите в студиото на The BEATLES, та чак до днес, когато WHITESNAKE продължават да обикалят света и да пълнят зали и стадиони със свои фенове.

Popoff дава думата на самите музиканти, като голяма част от книгата са цитати от интервюта, които журналистът лично е взимал от Coverdale и компания. От „Отплаване. Фантастичното пътешествие на WHITESNAKE“ ще научите откъде идва текстът на „Here I Go Again“ и къде е написана „Fool For Your Loving“

Martin Popoff е журналист с огромен авторитет в света на рока. Има над 30 издадени биографии на рок групи и музиканти. Автора признава, че му предстои да проследи и историята на Ian Gillan.

Книгата е преведена на български от Георги Иванов и съдържа цветни и чернобели илюстрации от историята на групата, както и подбрана от автора дискография с най-доброто от WHITESNAKE. Издадена е от „Сиела“ и е на пазара от 23.10.2015г. на цена от 15.00лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото