Остава седмица до концерта на JUDAS PRIEST & HELLOWEEN

Judas Priest Helloween PosterСамо след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – JUDAS PRIEST и HELLOWEEN! Двете велики групи пристигат у нас за един специален концерт. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с песни от последния си албум ‘Redeemer of Souls’, както и с най-великите си хитове! От своя страна HELLOWEEN ще наблегнат на най-популярните си парчета, но и на песни от най-новия си албум My God-Given Right, излязал в края на месец май. Албумът, издаден у нас от Nuclear Blast/ Wizard, затвърди техния статут на кръстници на мелодичния спийд метъл.

My God-Given Rightпревзе музикалните класации по света, като отбеляза някои от най-високите позиции в чартовете за немската хеви метъл машина. Албумът дебютира под номер 3 в класацията на Чехия, под номер 5 във Финландия, под номер 8 в Германия и под номер 9 в Япония. Вокалистът Анди Дерис обяснява големия успех с факта, че групата постоянства върху обикновения девиз: „Назад към корените, но с нови песни. Той допълва: „Повече от всякога, нашите фенове искат да пеят и да празнуват заедно с нас. Това правило обичайно работи най-добре с използването на отличителните припеви и привлекателните линии на класиките от 80-те години.”

HELLOWEEN са си поръчали разнообразие от сандвичи, пилешли крилца и супа за обяд. Освен това ще похапват различни видове сирена и пресни плодове. Бандата държи да опита произведен у нас мед, различни видове български хляб, както и местна качествена бира.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ преди JUDAS PRIEST, но не като подгряваща група, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

 1. #1 написан от Анонимен (преди 9 години)

  Продавам два билета за концерта – седящи места, в чудесна зона близо до сцената -преден ред .Всички места в тези сектори са разпродадени.
  Билетите са по 100 лв
  0878304028

 2. #2 написан от Д. Хук (преди 9 години)

  Да го духаш, бе, тарикатче. Разпродадените зони са тези отзад на трибуните и са били съответно по 60 и 70 лв.

 3. #3 написан от Д. Хук (преди 9 години)

  Най-далчените трибуни срещу сцената имах предвид.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото