Версията на DISTURBED на “The Sound Of Silence” оглави Billboard

Travis Shinn 041715_0656_smallПървата позиция в Mainstream Rock Songs Chart е на песен с необичайно звучене за върха на класацията. Невероятният кавър, дело на Disturbed, на класиката на Simon & Garfunkel “The Sound Of Silence”, оглави класацията седем седмици след като се появи в нея. Оригиналът, в изпълнение на Paul Simon и Art Garfunkel, прекарва две седмици на тази позиция преди повече от 50 години.

“The Sound Of Silence” е шестият сингъл на Disturbed, който се изкачва до върха на Mainstream Rock Songs Chart и третия от албума “Immortalized”, който излезе през август миналата година и месец по-късно стана номер 1 в Billboard 200 с над 288 хиляди продадени копия в САЩ. Сингълът “The Vengeful One” беше на върха една седмица, а “The Light”– цели пет.

“The Sound Of Silence” се различава по звучене от обичайните сингли в класацията – липсват барабаните и китарните сола, които са заменени от пиано и вокалите на David Draiman.

През декември, групата пусна и видео към сингъла си и до сега има над 20 милиона преглеждания в YouTube. “The Sound Of Silence” е и първата песен на американската група, влязла в класацията Rock Streaming Songs, където стигна до 18 позиция и още се изкачва.

Aлбумът Immortalized” на Disturbed е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music Group. В iTunes, записът може да бъде купен на следния адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото