Още едно гостуване в албума на DELAIN

Още при самото обявяване, холандците от DELAIN си казаха, че в новия им албум можем да очакваме солиден брой колаборации. До момента знаем за гост-участията на Marco Hietala (Tarot, Nightwish) и George Oosthoek (ex-Orphanage). „The Human Contradiction“ ще се появи в Европа на 4. април; повече подробности за него ви съобщихме тук.
Третият известен нам гост-участник е симпатичната моравокоса дама от The Agonist и Kamelot Alissa White-Cluz. „Обичам да работя с групи които са толкова любвеобвилни, колкото и талантливи и креативни! DELAIN е върхът! Толкова страхотни песни!!, въодушевено коментира певицата.

Фронтдамата на Delain Charlotte Wessels от своя страна разказва:

Разбира се, бях наясно какво правят The Agonist и знам някои от песните, така че бях запозната с гласовите възможности на Alissa. (..)
Б

ях прекарала един месец с нея, докато беше на турне с Kamelot и това, което прави с тях, е толкова по-различно нещо. След като видях The Agonist за пръв път, й казах, че съм възхитена, че тези два гласа всъщност идват от един и същи човек, хаха. Впечатлена съм, защото да видиш Alissa в YouTube и да я видиш да изпълнява наживо са две крайно различни неща. И както я бях виждала само с Kamelot до тогава – нямаше разлика, затова и така се изненадах после.
За да бъдем честни, отнасям се леко наивно към виковете й, защото са много динамични. Тя е от хората, които съм си представяла да бъдат част от музиката ни, защото наистина много харесвам вокалисти, които са така гъвкъви и иновативни. Има разлика, когато срещнеш някого на турне и прекараш време с него; става естествено да го попиташ да участва. Бях много щастлива, задето и тя искаше.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото