Още две големи имена на SOFIA ROCKS

BEC обявиха официално:

Iggy and the Stooges (снимка Болкън Ентъртейнмънт)

Iggy and the Stooges (снимка Болкън Ентъртейнмънт)

На 8 юли (неделя) 2012 още една иконична група ще застане пред своята вярна публика за първи път на българска сцена! Кръстникът на пънка и неговата група – Iggy and the Stooges са второто дългоочаквано име, добавено в дългия списък с банди, чиято изява на сцената на Sofia Rocks 2012 предстои.

Отново в същия ден на фестивалната сцена ще се качат и децата на американската хард рок сцена Ugly Kid Joe, за да зарадват българските си фенове за първи път на родна почва. Whit, Klaus, Cordell, Dave и Shannon са отново заедно с чисто нов материал – шест записа за тяхното ново EP, което вече е финализирано и ще се появи всеки миг. Те нямат лейбъл, агент или мениджмънт, те движат всичко сами, но пък имат огромна публика по целия свят, тръпнеща в очакване да чуе новите парчета на бандата, но най-вече да ги види в изпълнение на живо.

И както обещахме – новините стават все по-добри. За пълен комфорт и неограничено рок изживяване Sofia Rocks 2012 ще бъде  приет от любезния домакин Национален Стадион Васил Левски. Спортното съоръжение, което завинаги записа в паметта на феновете незабравими моменти от концертите на AC/DC, Metallica и Rammstein ще отвори отново врати на 7 и 8 юли, за да приеме по най-добрия начин многохилядната публика на двудневното рок тържество. По препоръка на Министерство на спорта и със съдействието на Национална спортна база, фестивалът ще се радва на домакинството на най-големия стадион у нас, който осигурява най-бърз и удобен достъп на публиката до нейните любими банди.

Тази година Болкън Ентертейнмънт дава възможност на рок феновете да се  се насладят на двудневен рок уикенд с над 10 банди в афиша на цената на солов концерт. Пълният билет за двудневния фест ще струва между 60 и 120 лева, което е безпрецедентна оферта за подобна селекция от групи.

Цените на пълен билет за двудневния фест ще бъдат от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)

70 лева – седящи II зона (seated II category)

90 лева – терен (standing regular)

100 лева – седящи I зона (seated I category)

120 лева – пред сцена (standing Front of stage)

ГОТВЕТЕ СЕ И ЗА ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ!

Най-бързите фенове, които си купят билети за фестивала от касите на Еventim ще могат да получат билетите си с допълнителна отстъпка!

Промо цените важат за първите 1000 билета от всяка ценова категория и ще бъдат на цени съответно:

50 лева – седящи III зона (seated III category)

60 лева – седящи II зона (seated II category)

80 лева – терен (standing regular)

90 лева – седящи I зона (seated I category)

100 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Билетите влизат в продажба на 10 февруари 2012 г. в 9:00 часа в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg

ПЪРВИТЕ 20 ФЕНА, ЗАКУПИЛИ СИ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ЩЕ ПОЛУЧАТ И ПО ЕДИН БИЛЕТ ОТ СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ КАТО ПОДАРЪК!

Има ли как новините да станат още по-добри от това?

Да! Очаквайте съвсем скоро информация за още дългоочаквани банди, които ще украсят звездния афиш на Sofia Rocks 2012.

www.becbg.com

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sofia-Rocks-Festival/241191222565462

Схема на секторите

Схема на секторите

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото