Официално за Sounds Of Extreme Tour

DOSERA Entertainment и European PR с гордост представят:

„SOUNDS OF EXTREME TOUR 2012” в София! Убийственият пакет на турнето, което ще мине и през България, включва легендите на американския дет метъл MALEVOLENT CREATION и VITAL REMAINS, както и безкомпромисната дет машина от Бразилия – KRISIUN.

Турнето на трите легендарни банди се състои от над 30 дати в Европа, а за България датата е 2-и март (петък).

За шоуто у нас се присъединяват и  HATESOWER от Италия. Тур обиколката на здравия „пакет”, спретнат и дирижиран от полската агенция Massive Music (www.massive-music.pl) , вече стартира на 27-и януари и ще завърши на 3-и март с концерт в  Букурещ.

Уникално по рода си, „Sounds Of Extreme 2012” събира на една сцена три емблематични банди за ъндърграунда, коя от коя по-тежка. В София те ще нанасят картечните си удари в столичния клуб R.B.F., чиято издръжливост на земетръсен брутален звук, е вече проверена.

И трите банди са гостували у нас за концерти, но поотделно. Завръщането им тук в комплект ще подсили взаимни добрите чувства при срещата им с българските фенове.

Билетите са по 20лв. на предварителна продажба и 25лв. в деня на събитието. Ще се продават чрез Eventim и техните партньори (каси) в цялата страна, както и онлайн на www.eventim.bg.

Ниските цени на билетите категорично говорят за нашата любов към ъндърграунда и демонстрират безкористните ни подбуди за организирането на концерт като този.

Надяваме се, Dosera Entertainment (www.doseraarts.gr) и партньорите й за България – European PR, да бъдат приети радушно, за да можем и в бъдеще да радваме феновете на стойностната музика с подобен род събития.

Скоро предстои да обявим и подробности за началния час на събитието и графика на провеждането му, както и съответните съпровождащи партита и други „атракции”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото