Официална информация относно закупените “на зелено“ билети за фестивала в Каварна

 Loud Concerts, които организират тазгодишното издание на рок и метъл фестивала в гр. Каварна излязоха с официално изявление на Facebook страницата на фестивала относно продадените на зелено билети от Bulgarian Live Music:

 Феновете на метъл музиката, които вече са закупили билети „на зелено“ за Kavarna Rock, разпространявани в мрежата на Eventim от Bulgarian Live Music, ще могат да ги заменят за тазгодишното издание на Kavarna Rock Fest 2016. Без допълнително заплащане те ще получат покани за достъп до проявата през тази година. Замяната ще може да се извършва от сряда 25-ти май в центалния офис на Eventim в гр. София, ул. “6-ти септември“ 58, ет. 1.

 Всички притежатели на редовно закупени билети платени в брой, трябва да ги представят заедно с издадената за тях касова бележка. За платените чрез банкова транзакция /кредитна и дебитна карта/, ще се изисква документ удостоверяващ плащането. Всички билети ще бъдат заменени без допълнително заплащане.

 Така притежателите им ще могат да се включат в метъл фиестата Kavarna Rock Fest 2016. Всички фенове с покани ще получат безпроблемен достъп до събитията на 2 и 3 юли, когато на сцената ще излязат банди като AVANTASIA, THERION, SOILWORK и др. Който не успее да извърши замяната в централния офис на eventim.bg, ще може да направи това на място на стадион “Калиакра“, на касата на фестивала, в деня преди отварянето на вратите на събитието или през първия фестивален ден.

 Уточняваме, че за замяната на редовно издадените билети с покани не е необходимо допълнително заплащане. Всеки притежател на покана на място преди началото на събитието ще получи и гривна за достъп на стадиона, за да може да влиза и излиза безпрепятствено по всяко време.

Обявените до момента групи за Kavarna Rock Fest 2016 са:
2 юли – THERION и VARG
3 юли – AVANTASIA, SOILWORK и MYRATH
Kavarna Rock Fest 2016

  1. #1 написан от Б'локи (преди 8 години)

    А КОГА ЩЕ ПУСНА ОЩЕ НЕКОЯ ДРУГА ГРУПА?
    …ЕЙ ТАКА, ЗА СПОРТА…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото