ODD CREW с нов видеоклип на 13 юни

 Новото видео на ODD CREW ще излезе наodd-crew-shapes-in-gray-poster-press 13-ти юни. Клипът е към песента “Shapes in Grey“ и е от последния им албум “Mark These Words“. Режисьор на клипа е Огнян Костовски (Supers4upen Motion Madness), а главен актьор – Леонид Йовчев, познат на публиката с ролите си в Народния театър.

 Екипът на Supers4upen коментира:

Видеото е една емоционална симбиоза между звук и картина. Текстът на песента, идеята на клипа, актьорската игра, локациите… всичко се вплете в един разтърсващ краен резултат, който ни кара да се замислим.

 Феновете на групата от София и Пловдив ще имат възможност да го гледат предпремиерно на 10-ти юни в бар “Тънка Червена Линия“ и на 11-ти юни в бар “Download“. На двете събития, освен излъчването на клипа, всеки желаещ ще има възможност да опита и първата по рода си Odd Crew бира, както и да чуе за пръв път изсвирена на живо акустичната версия на “Shapes in Grey“. Повече подробности можете да намерите във фейсбук страницата на групата.

 Благодарим на всички, които взеха участие в снимките или ни помогнаха за осъществяването им!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото