ODD CREW с първи сингъл и видеоклип към песента „Morning Lights”

В късния следобед вчера ODD CREW предпремиерно представиха първия сингъл “Morning Lights” – част от предстоящия им шести студиен албум, озаглавен Dark Matters (Part 1). Сега, чрез плеъра по-долу, можете да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. Песента е и първо загатване за звученето на новия материал, който се очаква през 2022-ра година.

Режисьор и главен оператор на клипа е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров. Драматичните кадри са снимани в столичния квартал „Дружба 2“, където момчетата от групата са израснали, а самите те споделят, че „този проект е най-мрачното и меланхолично нещо“, което са правили досега.

ODD CREW вече разкриха в социалните си мрежи, че новият им албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено „ButcherHouse Studio“. Те ще са осем на брой, а по-долу можете да видите списъка с имената им, както и обложката на албума.

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies

Музиката на бандата ще бъде издавана занапред от германския лейбъл Drakkar Entertainment, като предстои скоро да бъдат обявени повече подробности за предстоящите сингли и предварителната продажба на албума.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото