ODD CREW с видеозапис от концерта Hills of Rock, Sofia Edition

ODD CREW пуснаха видеозапис на пълното си изпълнение от тазгодишното софийско издание на Hills of Rock. Единствената българска банда на фестивала се качи на сцената във втория му ден, заедно с Kultur Shock, ill Nino и Five Finger Death Punch. Това беше и първото излизане на Odd Crew на голяма сцена след записите и издаването на новия им албум „Dark Matters – Part I„.
Режисьор, главен оператор и видеомонтажист на концертния материал отново е Петър Димов „Българевеца“, с когото бандата работи и по пълнометражния филм към албума.

Преди седмица Odd Crew представиха и собствена линия червено вино, в колаборация с винарска изба Одесос, като ограничени количества от лимитираната серия все още са налични за предварителна поръчка.

Групата обяви и акустични концерти в няколко български града през месец декември. Кратката обиколка из страната ще завърши с два концерта в столичния клуб Терминал 1, като това ще са и последните концерти на бандата в клуба, тъй като той затваря врати в края на годината.

Билетите са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.

Ето и датите:
08.12 – Varna Live Club, Варна
09.12 – Melon, Велико Търново
10.12 – Max Club, Русе
16.12 – Bar Target, Бургас
17.12 – Rock Bar Download, Пловдив
20.12 – Club Terminal 1, София
21.12 – Club Terminal 1, София

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото