ODD CREW празнуват 24-та си годишнина с онлайн стрийминг на „Dark Matters – Part I – The Movie“

Днес е специален ден за Odd Crew. На 1-ви август 1998 г. Васко Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян „Бонзи“ Георгиев се събират за първа репетиция и така започва съвместният им музикален път. От тогава са минали цели 24 години изпълнени с множество албуми, турнета, а вече и пълнометражен филм. В края на месец април „Dark Matters – Part I – The Movie“ беше излъчен в киносалоните в големите градове в страната, а днес точно в 21:00 ч. ще бъде наличен онлайн за пръв път. Лайвстриймът ще се осъществи чрез системата на EpayGo, а от утре филмът ще бъде наличен и на сайта на бандата.

Dark Matters – Part I – The Movie“ разказва историята на групата, историята зад новия албум и създаването на всичките осем нови видеоклипа. Включени са и интервюта, проведени от създателя и „глас“ на радио „Тангра Мега Рок“ Васил Върбанов и водещия и създател на телевизионното предаване за рок и метъл музика „Фрактура“ Васко Катинчаров. Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров .

Билети:
https://epaygo.bg/1331785053

Вижте трейлър тук:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото