Ново видео от RHAPSODY OF FIRE

Вече можете да гледате официалния видеоклип на RHAPSODY OF FIRE към песента „Dark Wings Of Steel“ от едноименния албум от 22 ноември 2013.
Както всички знаят, RHAPSODY OF FIRE са специални гости на концерта на GAMMA RAY на 27 март 2014г. в зала „Универсиада”, град София.
Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg
Пропуските за концерта се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв. Тук може да прочетете повече за специалните изненади за феновете, закупили билети за трите големи събития на BGTSC през тази година- Gamma Ray & Rhapsody Of Fire, Amon Amarth и Sepultura.

Предстои оповестяването на още подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото