Новият парцал на група АНТИФРИЗ и Янко Бръснаря от The Pomorians

antifriz ianko the pomoriansНай-сетне най-чаканата колаборация на Антифриз с Янко от Поморианс излезе на бял свят! Вижте, чуйте, може и да ви хареса.

„Ей го на – плодът на нашия неуморен, безсънен, безспирен и дългогодишен опит в едно. В този момент разбираш, че през всичките тези години, всички тези дълги нощи – прекарани в свирене, репетиране, сбиване, напиване, пътуване, катастрофиране – си е заслужавало. Никога няма да зачеркна това време от живота си като загубено напразно.
А това е само началото. Проектът продължава напред не заради нас, а заради всички вас, които неуморно подкрепят нашата идея – а именно: да се усмихнем в тези тъмни години на нашата Родина. Антифриз продължава напред не защото ние го движим, а защото за минута вие не спряхте да подкрепяте изкуството, музиката и всичко що е свято, създаващо хармония от добри чувства и емоции. Самият факт, че дойдоха толкова много хора да подкрепят една толкова уж незначителна кауза означава, че лъч светлина в тунела има за българското изкуство. От там насетне нещата сами се нареждат – изкуството е въображение, въображението е интелект, а интелектът е просперитет.
Благодаря лично на Васил Вълчев, че всеки път някакси успява да ни направи да звучим доста професионално, на Янко за безрезервната си и топла подкрепа, на Владислав Ботев, че преотстъпи клуба си, на Мария Миради за това, че винаги е с нас каквото и да се случва и помага с каквото може, на снимачния екип на Николов и Вълков за това, че 8 часа снимаха без ЕДНА СЕКУНДА ПОЧИВКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ и успяха да сътворят нещо толкова велико, колкото и 200 сценаристи и оператори не биха за 2 седмици. Благодаря на САМОКОВ, на всички наши приятели, които са с нас от самото начало, на актрисите, за това че успяха да изтърпят толкова много време, благодаря на Izzy Page за готината идея и сценарий. Ако пропускам някой, моля да ме извините, но наистина повярвайте ми, благодарен съм ви от сърце.
Дами и господа. Новият парцал.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото