Ashmedi от MELECHESH ще участва в епичния комикс “Emissary of the Anunnaki“

 От лятото наMelechesh Emissary of the Anunnaki изминалата 2017 г. насам Ashmedi, който е основател и фронтмен на MELECHESH, осъществи две пътувания до Армения. Колкото и да е странно, посещенията му в страната не бяха по повод концерти или почивка, а работа по предстоящия да излезе това лято комикс “Emissary of the Anunnaki: The Tale of the Fire King“.

 Книжката ще включва MELECHESH и забравените шумерски божества. Обемът на комикса достига 130 страници и е базиран на случки от живота на Ashmedi, както и запомнящи се случки от кариерата на групата, с лека намеса на тъмните сили, които музиката на бандата отприщва, заливайки света с вечни хаос и разруха.

 Интерактивната част на илюстративната творба ще даде възможност на четящия да окаже влияние върху развоя на историята, помагайки на персонажите да направят избор в различни ситуации. Също така, освен графична версия, издателите Metal Depot ще пуснат и аудио версия, която ще съдържа диалозите от рисунките. Главният герои е озвучен от самия Ashmedi, а представителите на музиканти от различните рок и метъл поколения в Армения ще бъдат второстепенни герои, озвучени от професионални актьори.

 Предварителните продажби ще стартират утре чрез краудфъндинг кампания в Kickstarer. Първият официален тийзър към комикса може да бъде видян чрез този линк.
melechesh_comic

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото