Новият албум на EVERGREY ще излезе през септември

evergreyband2016_638

 Шведите EVERGREY скоро ще празнуват юбилей – 20 години откакто са на сцена. Какъв по-добър начин да отпразнуваш подобно събитие от това да издадеш нов албум?! Новият диск на EVERGREY ще се казва „The Storm Within“ и ще излезе на 9-ти септември. Според музикантите, това трябва да бъде най-силният им запис досега.

 Според медиите, трудно можеш да не се впечатлиш от „The Storm Within“, тъй като предлага толкова много мрачни и меланхолични елементи и сигурно е най-прогресивната творба в цялата дискография на бандата. Материалът и идеите били прекалено много за единичен албум, но въпреки това, Tom Englund и компания са успяли да го поберат в един диск. В една от песните участва като гост-вокалист фронтдамата на NIGHTWISH, Floor JansenEnglund споделя:

Нямахме никакво намерение да записваме каквото и да било за 20-годишния ни юбилей, но цялото вдъхновение дойде от много високо оценения ни девети албум „Hymns For The Broken“ от 2014 г., който възвърна енергията на EVERGREY, както никога досе

га! „The Storm Within“ е изпълнен с безброй различни идеи – няма „запълващи“ парчета и никога не сме се чувствали по-доволни по отношение на звученето ни! Мисля, че вдъхновението само говори по себе си.

 В момента EVERGREY са Tom S. Englund (вокали, китара), Henrik Danhage (китара, бек-вокали), Rikard Zander (клавиши), Jonas Ekdahl (барабани) и Johan Niemann (бас, бек-вокали). Ето ги и пълните подробности около творението на прогресив майсторите:

Списък с песни и обложка:evergreythestormwithincd

01. Distance
02. Passing Trough
03. Someday
04. Astray
05. The Impossible
06. My Allied Ocean
07. In Orbit (feat. Floor Jansen)
08. The Lonely Monarch
09. The Paradox Of The Flame
10. Disconnect
11. The Storm Within

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото