Новини за турнето на DEMONICAL, ANGREPP и AUTHOR

demonicalposter

Точно след десет дни започва турнето Eastern Invasion tour 2017 на шведските дет метъл машини DEMONICAL, които ще бъдат придружени от шведската траш-блек банда ANGREPP и финският блек метъл проект AUTHOR. Турнето ще мине и през столичния клуб Live&Loud на 25 юли.

Броени дни преди началото му научихме любопитна подробност свързана със състава, в който ще видим стокхолмския тайфун ANGREPP. Както е известно на феновете, които се интересуват от шведската група, част от състава им е барабанистът Jacob Hallegren, който е постоянен барабанист и на Viking/Black групата Månegarm.

В момента Jacob освен, че има концертни ангажименти с Månegarm е зает в студиото, където работи върху свой музикален проект. Това ще попречи той да се присъедини към редовете на ANGREPP за предстоящото им турне с DEMONICAL.

Замяна разбира се има и то достойна. Ще имаме удоволствието да видим ANGREPP с настоящия барабанист на блек метъл групата IXXI. През 2015-та IXXI гостуваха у нас в рамките на специално източно европейско турне. След края му дългогодишният им барабанист Smoker  напуска и е заменен от Karl Tunander а.к.а. Thunder., който е приел предложението на колегите си да замени Jacob в предстоящото Eastern Invasion tour 2017 .

И така ще видим ANGREPP в състав:

Dawid Dahl – китара    
Karl Olsson – китара    
Adde Outlaw – вокали
Thunder – барабани    
Titan – бас

Билети за събитието все още на цена 20 лв. можете да намерите в мрежата на Еventim или на този адрес.

За инфорамция следете страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото