ОБРАТЕН ЕФЕКТ и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ще свирят заедно в Пловдив

Обратен Ефект

Обратен Ефект

Две от „най-невъзпитаните” и със сигурност най-забавни групи в българския шоу-бизнес – ОБРАТЕН ЕФЕКТ и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ – от няколко месеца правят съвместни концерти, като на тези уникални по рода си събития вече са се радвали няколкократно феновете в София и Пловдив. И само 4 месеца, след като забиха за последно заедно в „Polinero Place”, двете групи се връщат в Пловдив и отново са готови да зарадват феновете си и да забавляват всички и всичко с невероятната „черно-обратно-ефектно-фереджена” комбинация. Групите ще бъдат в оригинален състав – ОБРАТЕН ЕФЕКТ със завърналия се съвсем наскоро в групата оригинален китарист Ники Николов – Малкия, а ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ – с неповторимия Фънки. Свирейки заедно, двете банди са доказали, че всички очаквания могат да бъдат разбити на пух и прах, но с тях едно е сигурно – забавлението и количеството погълнат алкохол са гарантирани.

Съвместният концерт на ОБРАТЕН ЕФЕКТ и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ще се състои в Пловдив на 9 март в клуб „Polinero Place”, като началният час е обявен за 21:30, а домакините от клуба предвидливо са сложили за финален такъв 7:30 на другата сутрин.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 7 години)

    А, дата има ли? :)))))

  2. #2 написан от enjnthlf (преди 7 години)

    Не е лошо като идея 😀
    Благодаря за поправката, добавена е датата :)

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото