Alexander Högbom окончателно напусна CENTINEX

alex-demonical

Обявеният за най-добър дет метъл вокал на Швеция към днешна дата Alexander Högbom, напусна дет метъл групата Centinex. Ето какво споделиха преди няколко дни по този повод Högbom и Martin Schulman:

„Аз няма повече да съм част от единствената истински „народна“ дет метъл супергрупа Centinex. Това е взаимно решение, което означава, че получавам повече време и енергия, които да споделя с моите други групи. Следете Centinex, за да видите какво носи бъдещето и не забравяйте да следвате мен.
Total support!
/Alex“

Martin внася малко повече яснота по въпроса:

„Внимание метъл фенове! Добре имаме някои новини, мисля че това ще изчисти ситуацията и ще отговори на възможни въпроси.

Когато  Alex се присъедини към Demonical през април 2017-та вече беше решено, че той няма да е повече част от Centinex, за да се запазят двете групи достатъчно разграничени. Това беше нещо, за което и двамата бяхме на 100% съгласни.

Тъй като аз съм главния композитор и в двете групи Demonical и Centinex исках да имам различен фронтмен във всяка група, в противен случай има риск нещата да се объркат и да се повтарят, тъй като вокалистът често е този, който „задава тона“ на групата, въпреки че стила на музиката и текстовете са доста далеч едни от други.

Мисля,че всички можем да се съгласим, че Alex е един от най-добрите дет метъл вокалисти в Швеция – ето защо го взех в Demonical – което означава, че не е лесно да си на негово място, но няма притеснения, той вече се справя!

А, да един много добре познат и изключителен талантлив шведски дет метъл вокалист потвърди, че ще е новият вокал на Centinex! Кой по дяволите е той?? Ами, това ще бъде бъде разкрито по-късно, но ако имате и най-малък поглед върху бруталната (ъндърграунд) дет метъл сцена аз съм напълно сигурен, че вие ще отгатнете този човек.

Вече съм написал голяма част от новия, следващ студиен албум и планът е да бъде записан през есента.

Останете на линия за повече новини, благодаря за вашата подкрепа и останете ужасяващи!
/Martin“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото