LEPROUS с ново попълнение

Leprous, с които отпразнувахме шестия рожден ден на Хангара, обявиха, че барабанистът Baard Kolstad официално се присъединява към тях. Преди да заеме трайна позиция сред шведската банда, той е свирил с Borknagar, GodSeed и Rendezvous Point, подкрепял е и лайв изпълненията на InVain, Solefall и Ihsahn. По въпроса казва:

От доста време съм фен на Leprous и беше повече от страхотно, когато ме помолиха да се присъединя към тях. Получих предложение да им помогна по време на Coal турнето през 2013 и си спомням всичко, сякаш беше вчера. Да поема щафетата от такъв невероятен барабанист като Tobias е едновременно плашещо и вдъхновяващо. Нямам търпение да видя какво ще ни поднесе бъдещето!

Tobias коментира:

Повече няма да бъда част от Leprous.
Преминавам през различни фази в музикално отношение и тъй като тази група се нуждае от абсолютно отдаване и много внимание мисля, че е време да напусна. Наистина беше въпрос на липса на време, и аз, и групата усещахме, че тази ситуация е просто част от еволюцията на Leprous.
Имахме страхотна музикална връзка, но понякога промяната е за добро. Разбира се, че ми е тъжно – не само защото ги напуснах, а и защото повече няма да съм край тях като приятел, но им желая само най-доброто!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото