Нова песен от TÝR

Момчетата от  TÝR показаха още една песен от новия си албум „Valkyrja“, който ще излезе наесен. След „Blood of  heroes“ следва мелодичната и пауър метъл “Mare of My Night”. Вокалистът и китарист Heri Joenson коментира,че това е най-сeксуалната песен, която е писал някога.

“Mare Of My Night” беше най-трудната за написване песен от албума. Обикновено работя върху цялостната идея, мелодия с прогрес при акордите. Правя промени на тази идея и избирам най-добрите за отделните части на песента- строфа, припев и т.н. За тази имах повече промени от обикновено и направих повече варианти, отколкото съм правил преди, затова и беше трудно да избера. Все още не съм сигурен, че направих възможно най-добрата песен, което хич не е удовлетворяващо чувство. Но ето ви я.

Що се отнася до текста, веднъж като започнах да работя по него, беше готов за ден или два, вечерите в студиото. Имах заглавието и историята доста преди това. Базирана е на кобилата от фолклора, създанието, близко до човека, което причинява лоши сънища.“

 

Фолк метъл викингите от Фарьорските острови ще посетят Румъния на 15 септември, заедно с Finntroll и Slamold, след като единия от концертите там беше отменен наскоро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото