Нов сингъл от JEREMY?

Jeremy_VoenenClub_2018По-малко от три дни до официалното представяне на новия албум на JEREMY?, групата споделя публично в радио-ефира и социалните мрежи втора песен от съдържанието му. Наречена е Go or Fallи на практика представлява първата авторска от всички предстоящи за реализиране в края на настоящата седмица. През миналия декември бандата реализира пилотния сингъл “You’re the Voice”, като собствено аранжиран римейк на световноизвестния хит на John Farnham, илюстриран с впечатляващо видео. Снимките към клипа на “Go or Fall” също вече са факт, осъществени отново от екипа на Clamer Studio, а готовата продукция ще може да бъде видяна до края на месеца. Аудиото вече може да бъде чуто и в Youtube.

За дългоочаквания промо-концерт на 13 април във Военния клуб екипът на ДЖЕРЪМИ гарантира атрактивно и качествено шоу. Освен допълнителна озвучителна техника и специално изработена програма от светлини в синхрон с музиката, за ключови моменти са подготвени и лазерни ефекти, дело на Анди Фокър (Andy Faulkner). Анди е приятел и фен, с когото момчетата от JEREMY? се срещат миналото лято по време на празника на Варна. Там бандата за първи път вижда как тяхното представяне се обогатява, благодарение на лазерната хореография на Анди, която той и неговият екип от www.lasershows.bg  изработват специално и конкретно за всяка песен.

Билети за концерта в София, който ще се проведе този петък, се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн – през сайта на компанията. Поради вече засиления интерес и ограничения капацитет на залата, се препоръчва предварителното закупуване!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото