Ники Кънчев става част от журито на Kavarna Rock

Тази седмица ще зарадва рокаджиите с музикална битка, в която ще оцелеят само най-добрите – тези, които са достойни да станат част от Черноморският рок конкурс Kavarna Black Sea Battle of the Bands. Клуб JOY Station ще се превърне в арена за млади рок музиканти, които мечтаят да стъпят на сцената на Kavarna Rock и да изпълнят своите парчета пред повече от 20 хиляди души.
На 20 и 21 май бандите ще трябва да покажат целия си потенциал пред безкомпромисно жури, съставено от истински професионалисти. Към обявените имена ще се присъедини едно от най-известните лица на телевизионния ефир – Ники Кънчев. Той ще замени Александър Мариновски от „Сигнал“, като добави журналистически подход в критиката и оценките на журито. „Зад фасадата на водещ и журналист се крие една рокерска душа, която Ники Кънчев ще извади наяве по време на битката в JOY Station. Той ще даде завършеност на музикалното жури, в което участват Звезди от „Ахат“ и Митко Кърнев от Д2“, споделят организаторите на Kavarna Rock.
Рок и метъл бандите, които ще свирят в софийския клуб на 20 май са: Revival, HUSS-BAND, Renegade, SEVI, John Steel и Еталон. Следващата вечер сцената ще бъде превзета от Cold in December, ЕРИДАН, The A.X.E. Project, Хадес, Krossfire и Downer Kill.
Кои групи ще получат подкрепата на рок триото и с какво ще впечатлят публиката, ще можете да видите на 20 и 21 май в JOY Station.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото